Lid worden?

We zijn er voor jou als eerstelijnsprofessional! 

We behartigen jouw belangen in cao-onderhandelingen en als lid van de NVvPO ontvang je ons vakblad de POH. Verder kun je gebruikmaken van verschillende onderdelen van de website. Ook kun je diverse werkgerelateerde bestanden downloaden en het geaccrediteerde scholingsaanbod bekijken. Verder heb je toegang tot je persoonlijke kwaliteitsregister en kun je je kosteloos als diploma-geregistreerd aanmelden. Juridische vragen kun je als lid eenmalig kosteloos voorleggen aan onze jurist. Mocht er een vervolg nodig zijn, dan krijg je korting op het uurtarief van de jurist. Als lid kun je met korting een zorgverzekering afsluiten bij IZZ Zorgverzekering of ONVZ Vrije Keuze Zorgplan. En uiteraard blijven we je graag als eerste uitnodigen voor NVvPO DOET! en alle andere activiteiten van de NVvPO. 

Contributie

De contributie voor 2020 is 95 euro per jaar. Studenten betalen 47,50 euro voor het lidmaatschap (alleen eerste jaar, daarna reguliere tarief). Het lidmaatschap geldt voor één kalenderjaar en wordt automatisch verlengd. Wil je je lidmaatschap opzeggen, dan dien je dit te doen voor 1 december van het kalenderjaar.

De factuur van het lidmaatschap wordt per e-mail verzonden. Het is daarom belangrijk dat je je e-mailadres actueel houdt. De werkgever vergoedt volgens de cao Huisartsenzorg 70 procent van de lidmaatschapskosten. Kijk hier voor meer informatie over welke kosten je werkgever vergoedt van het lidmaatschap. Wil je alleen deelnemen aan het Kwaliteitsregister en geen lid worden, dan betaal je jaarlijks 65 euro (inclusief de 5 jaarlijkse kosten voor (her)registratie).

 

 

Aanmelden als lid van de NVvPO

Disclaimer  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring