Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookies. Accepteren Afwijzen

Dag van de Praktijkondersteuner 

Iedere Praktijkondersteuner (POH’er) is een belangrijke schakel binnen de eerstelijnszorg, bij de huisartsenpraktijk en in de gezondheidscentra. Ongeacht je achtergrond, vooropleiding of specialisatie … jouw aanwezigheid maakt dat de patiënt dichtbij huis preventieve gezondheidszorg, mentale en geestelijke  ondersteuning, en de juiste aandacht voor de al-dan-niet chronische ziekteklachten krijgt.
De diversiteit waarmee jij bent opgeleid maakt dat jij de patiënt persoonsgericht vanuit een volledig perspectief kan zien; de complexiteit van het chronisch ziek-zijn in combinatie met andere mentale, geestelijke en lichamelijke gezondheidsklachten, sociale beperkingen en andersoortige gevolgen inzichtelijk maakt.
JIJ bent er voor de patiënt, voor de huisarts, voor de zorgondersteunende collega’s en voor de familie en mantelzorgers van de patiënt.
Op deze dag van de Praktijkondersteuners zeggen wij tegen jou en iedere POH Diabetes, POH GGZ, POH Ouderen, POH COPD, POH Jeugd, POH HVZ, POH Palliatief, POH Dementie en of de POH’er die als generalist alle patiënten met DM2, COPD en HVZ  in de praktijk ziet … blijf staan voor wat jij te bieden hebt. Trots, professioneel, empathisch en blijf vooral jouw eigen persoonlijkheid inzetten.

Wij zijn trots op jou en we blijven je ondersteunen, versterken en vertegenwoordigen.
NVvPO Boeiend en Verbindend

Zet het op Facebook en Twitter

Laat op 22 mei op onze Facebook-pagina en Twitter onder de hashtag #dagvandepoh weten weten wat jij belangrijk vindt als praktijkondersteuner.