Hou jij je bezig met ouderenzorg in de eerstelijnszorg?

Nederland vergrijst en tezamen met het beleid om ouderen langer zelfstandig thuis te laten wonen, wordt onder andere de ouderenzorg in de eerstelijnszorg steeds complexer. De praktijkondersteuner krijgt steeds meer taken op het gebied van multimorbiditeit en hoogcomplexe ouderenzorg. Als beroepsvereniging voor eerstelijnsprofessionals wil de NVvPO met haar ledencirkel POH-ouderen de praktijkondersteuner ondersteunen in - en helpen bij dit maatschappelijke vraagstuk.

Waarom deze enquête invullen?
Door deze enquête in te vullen en jouw kennis en ervaring te delen, krijgt de NVvPO ledencirkel POH-ouderen meer informatie over de achtergrond, opleiding, taken, kennis en behoefte van de praktijkondersteuner die zich bezighoudt met ouderen. En kunnen wij een visie vormen over kwalitatief goed opgeleide POH-ouderen en een advies uitbrengen welke scholing het beste aansluit.

Klik hier om de vragenlijst te openen.

Het invullen van de vragenlijst kan tot en met 31 maart 2019 en duurt circa 10 minuten. Mocht je vragen hebben met betrekking tot de enquête dan kun je een mail sturen naar communicatie@nvvpo.nl. Uiteraard houden we je op de hoogte van de resultaten via onze website en social media.

Overig nieuws

Disclaimer  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring