Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookies. Accepteren Afwijzen

Lid worden?

Meerwaarde lidmaatschap

Als lid van de NVvPO ontvang je vier keer per jaar het vaktijdschrift de POH. Verder kun je gebruikmaken van verschillende onderdelen van de website. Je hebt toegang tot het forum waar vragen worden beantwoord door collega's en een panel van deskundigen. Ook kun je diverse werkgerelateerde bestanden downloaden en het geaccrediteerde scholingsaanbod bekijken. Verder heb je toegang tot je persoonlijke kwaliteitsregister en kun je je gratis als diploma-geregistreerd aanmelden. Daarnaast behartigt de NVvPO je belangen als POH’er onder meer in de cao-onderhandelingen.

Juridisch advies

Ook kun je als lid vragen op juridisch gebied eenmalig kosteloos voorleggen aan onze jurist. Mocht er een vervolg nodig zijn, dan krijg je als lid korting op het uurtarief van de jurist.

De IZZ Zorgverzekering

De NVvPO heeft er als cao-partij voor gezorgd dat je via de cao Huisartsenzorg een zorgverzekering met korting kunt afsluiten. Je kunt kiezen voor de IZZ Zorgverzekering of het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan. Je werkgever betaalt ook nog eens mee aan je zorgverzekering. De IZZ Zorgverzekering wordt uitgevoerd door VGZ voor de Zorg. En omdat de IZZ Zorgverzekering specifiek van en voor mensen in de zorg is, is de NVvPO nader gaan samenwerken met VGZ voor de Zorg. Dat betekent extra’s voor onze leden in de vorm van onder meer korting en zinvolle inhoudelijke informatie.

Meer informatie

Kosten en betaling

Het lidmaatschapsgeld voor 2018 is 60 euro per jaar en wordt per automatische incasso afgeschreven. Voor studenten is het lidmaatschap 30 euro (alleen eerste jaar, daarna reguliere tarief). Het lidmaatschap geldt voor één kalenderjaar en wordt automatisch verlengd. De factuur van het lidmaatschap wordt per e-mail verzonden. Het is daarom belangrijk dat je als lid je e-mailadres actueel houdt. Dat kan door in te loggen op de site. Je kunt dan je gegevens aanpassen.

De werkgever vergoedt volgens de cao Huisartsenzorg 70 procent van de lidmaatschapskosten.

Kosten Kwaliteitsregister

Leden betalen niets voor opname als diploma-geregistreerd in het Kwaliteitsregister, voor kwaliteit-geregistreerd eenmaal in de vijf jaar 55 euro. Niet-leden betalen een jaarlijks bedrag van 35 euro voor opname in het Kwaliteitsregister en daarnaast voor kwaliteit-geregistreerd eenmaal in de vijf jaar 55 euro.

De werkgever vergoedt deze kosten volgens de cao Huisartsenzorg eens in de vijf jaar met een maximum van 75 euro, behalve de kosten voor diploma-geregistreerd zijn voor niet-leden.

Betalingsvoorwaarden NVvPO

Contributieopbouw

Normaal lidmaatschap

  • Aanmelding van 1 januari tot 1 juli: volledige contributie
  • Aanmelding van 1 juli tot 1 oktober: halve bedrag aan contributie
  • Aanmelding van 1 oktober tot en met 31 december: geen contributie


Studentenlidmaatschap

  • Aanmelding van 1 januari tot 1 juli: volledige studentencontributie
  • Aanmelding van 1 juli tot 1 oktober: geen contributie voor de rest van het jaar, volgende jaar normale contributie (normaal lidmaatschap)
  • Aanmelding van 1 oktober tot en met 31 december: geen contributie, volgende jaar studentencontributie, daaropvolgende jaar normale contributie (normaal lidmaatschap)


Actiecodes
Per actie een nader omschreven gereduceerd tarief.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden als lid van de NVvPO (of alleen als deelnemer aan het Kwaliteitsregister) door onderstaande velden in te vullen. Je ontvangt dan een welkomstbrief met nadere informatie.

Zie je geen tekst staan in de velden?

Dan werk je met een verouderde versie van je browser. Kijk bij FAQ onderaan hoe je dat kunt oplossen.


Velden met een (*) zijn verplicht.
*
*
*
*
*
*
*
Geboortedatum:
*
*
Hiermee ga je straks, in combinatie met je e-mailadres, inloggen
*
*
Ingeschreven in BIG-register: Ja Nee
Opleiding POH gevolgd: Ja Nee Mee bezig
Welke cao geldt voor u: *
Je werkt als: * POH-S
POH-GGZ
Praktijkverpleegkundige
Doktersassistente
Anders
Je werkt: *
Ik ben student (studenten krijgen korting): Ja Nee
Ik wil de nieuwsbrief ontvangen: Ja Nee *
Actiecode (als je een actiecode hebt, kun je deze hier invoeren):

Je kunt hier aangeven of je lid wilt worden van de NVvPO of dat je je alleen wilt aanmelden voor opname in het Kwaliteitsregister (diploma-geregistreerd of kwaliteit-geregistreerd). Als lid geniet je vele voordelen. Je ontvangt het vakblad de POH 4x per jaar, je hebt toegang tot het speciale ledendeel op de website, je kunt je gratis laten registreren als diploma-geregistreerd, je belangen als POH'er worden behartigd, je hebt korting op regiobijeenkomsten en congres, en nog veel meer (zie elders op de site). Als niet-lid moet je jaarlijks betalen voor opname in het Kwaliteitsregister en heb je niet alle voordelen die een lid wel heeft. Maak onderstaand je keuze.

*
*
*
Ik ga akkoord met bovenstaande *
Ik ga akkoord met de Betalings- en incassovoorwaarden NVvPO. *
*

In de spotlights